Du behøver ikke at tage mere end en smule nordøst på for at finde nogle af Europas bedste skisportsområder. En skiferie i Sverige er en oplagt mulighed for både den aktive børnefamilie, vennegruppen eller den hærdede skiløber. I denne artikel kan du læse mere om tre af Sveriges bedste skisportssteder.

Funäsfjällen

Funäsfjällen er kendetegnet som et stort område, der dækker over seks forskellige skisportssteder. Fordelen er, at du kun skal bruge ét liftkort for at få adgang til alle områder, og derfor er det et oplagt for dig, der ønsker en ny udfordring hver dag. Funäsfjällen dækker over de seks steder:

 

  • Tänndalen
  • Tänndalsvallen
  • Funäsdalsberget
  • Tännäskröket
  • Kappruet
  • Ramundberget

 

Der er dyreliv, natursne og meget andet, og i 2016 delte Funäsdalen og Tänndalen prisen som det bedste skisportssted i Sverige. Et sted, der er værd at besøge for alle, som elsker at stå på ski i fantastiske omgivelser.

Sälen

Hvis I er en børnefamilie, er Sälen et oplagt bud til jer. Stedet ligger i køreafstand fra Danmark og har vundet stor popularitet grundet sin børnevenlighed. Hele ni børneområder findes der, og derfor vil det være et godt valg til jer med unger. Men vil I gerne selv udfordres, skal I ej frygte. Der er mere end 100 piste i Sälen og nogle af landets mest krævende løjper findes her. Der er både parker, off-pist-områder og meget andet.

Sälen ligger i en overskuelig afstand til Mellemsverige, og derfor er det i god køreafstand fra Danmark.

Lofsdalen

Hvis du er til idyl og et lidt mindre sted, er Lofsdalen en seriøs kandidat. Lofsdalen ligger i Härjedalen, og her er der en fantastisk udsigt næsten lige meget, hvor du befinder dig. Området ligger i fantastiske og naturlige omgivelser, og der er ikke langt til den vilde svenske natur, hvor I kan kaste jer ud i langrend.

Lofsdalen giver jer også mulighed for at tage en ekstra time på ski, når mørket falder på. Her findes nemlig verdens længste belyste bakke, der er hele tre kilometer lang.

Revolution Fitness Center – 7580 Fay Ave, Ste 101 La Jolla, CA – Health & Fitness, Exercise & Fitness Programs, Health Clubs maxtreme pharma diets for women – information on healthy habits for a healthy life