Hemsedal er et af Norges bedste skisportssteder
Hemsedal – de skandinaviske alper – er kendt som en af Skandinaviens største skisportssteder i Norge, og har bjerge, der ligner dem, der findes længere sydpå i Europa. Hemsedal er et meget meget snesikkert skisportssted med sæson fra november til maj. Derudover er det et af Norges mest moderne skisportssteder med gode stolelifte, snowboard parker og særlige områder for børn og begyndere. Skiområdet strækker sig fra en højde på 625 til 1920m. Hemsedal tilbyder høj kvalitet af indkvartering lige fra store, veludstyrede hytter til intime hoteller. Derudover er en bred vifte af aktiviteter tilgængelige, herunder hundeslædekørsel, hestetrukne slædeture og sne scooter udlejning.
Det er altså ikke så mærkeligt, at Hemsedal er kendt som et af Norges bedste skisportssteder.
Stil skiene og nyd afterskiing i verdensklasse
Hemsedal overrasker de fleste med den brede vifte af pubs, afterskiing samt diskoteker og natklubber. Hemsedal afterskiing i weekenderne er et kendt begreb blandt skiryttere grundet dets fantastiske atmosfære og evigt gode stemning.
Fuldend din skiferie i et af de mest fantastisk skisportssteder i Norge med et besøg på en af Europas hotteste afterskiing steder, Stavkroa. Her er der god stemning og musik leveres af deres bedste Dj’s.
Stavkroa afterskiing blev etableret helt tilbage i 1982 og er bygget op i en gammel stavkirke i vikingestil med mere end 20 meter til loftet. Derudover er interiøret rustikt bestående af blandt andet tre lange borde med plads til hundrede personer, hvilket man oveni købet også må danse på.
Book før det er for sent
Hvis du gerne vil nå en skiferie til Hemsedal i Norge, inden sæsonen er forbi. Så kan det nok være en god idé at booke din skiferie allerede nu, selvom sæsonen løber helt til maj. Der er nemlig rift om stedet, i og med at det er et af de bedste skisportssteder i Skandinavien.
Du kan booke din skiferie til Hemsedal i Norge gennem DFDS Seaways lige her eller læse mere på deres hjemmeside omkring deres andre skimuligheder.
Comments are closed.